Czasami oczekujemy wnętrz, w których poczujemy się nie tylko wygodnie, ale i beztrosko. Tak, aby pozwoliły nam uciec od codziennego natłoku zadań, pośpiechu i pracy.

Naszą enklawą staje się nasz dom. Każdy tu ma miejsce dla siebie oraz do wspólnego spędzania czasu.

Niedaleko Warszawy powstał dom, w którym czteroosobowa rodzina może odpocząć, zrelaksować się i zregenerować.

W takiej też idei powstała koncepcja tych wnętrz. Są stonowane, spokojne, rodzinne, wygodne. Z odrobiną loftowego pazura w postaci szynoprzewodów, czarnych akcentów, czy przeszklonych drzwi z charakterystycznymi szprosami, ale jednak z nastawieniem na wypełnienie wnętrz naturalnym światłem oraz materiałami i kolorystyką przybliżającą do natury.

Jedynym wyłamaniem od reguły jest niewielki, ale praktyczny gabinet, który jest domowym miejscem pracy. Jego ciemne ściany oraz zdecydowanie odmienny charakter pozwalają na mocny przeskok i zmianę otoczenia po zakończeniu obowiązków zawodowych przy komputerze i przejściu do rodzinnych przyjemności.

Udostępnij nasz projekt na: