Spokojne i stonowane 75 w Bielsku-Białej

Spokojne wnętrza, dla spokojnych właścicieli

Wnętrza spokojne jak ich właściciele. Mimo że buszuje na tych 75 m2, dwójka małych i żywych rozrabiaków, to wnętrze jest uporządkowane i każdy ma swoje miejsce na zabawę lub pracę.

Wejście tego mieszkania było mocno otwarte na salon. Po drobnych zmianach przymknęliśmy trochę salon, a na wejściu mamy duże lustro oraz długi, funkcjonalny hol. Duża szafa pod wymiar, pomieściła pralkę z suszarką, kącik gospodarczy oraz zapewnia miejsce na kurtki i buty domowników.

Salon do odpoczynku z pełnią światła

Salon oraz kuchnia są częściowo otwarte.
Aby zapewnić większą dawkę światła dziennego naprzeciwko okna, tuż przy stole jadalniany, jest duże lustro.

W tym pokoju do odpoczynku znalazł się również kącik do pracy w domu. Dyskretnie schowany w zamykanej szafce.

Sypialnie z kolorem

Pokoje dzieci są w przyjemnych kolorach. Pokój chłopca - w bardziej surowej i geometrycznej stylistyce zw stonowanymi błękitami, turkusami, a dziewczynki - w duchu leśnej przygody w pomarańczach, ciepłych szarościach i zieleniach.

Udostępnij nasz projekt na: